KENMERKENDE STIJL

Wij houden van sobere lijnen en mooie materialen. Van elegante pasvormen en verrassende details. En dit vind je telkens terug in onze zorgvuldig samengestelde collectie.


Verschillende rokken, broeken, tops en bloezen, zo ontwerpen dat je ze onderling eindeloos kunt combineren. Dit laat je toe om één of meerdere bloezen te passen met je favoriete rok of broek en steeds tot een ander silhouet te komen. 

Een afspraak maken is niet nodig, 6 maanden op voorhand langskomen evenmin.

Laat je verrassen door ons aanbod en pas waar je op dat moment zin in hebt. Kom alleen of met je (schoon)moeder/vader/broer/zus/vriend(in), en neem je outfit meteen mee.

WELKOM ZONDER AFSPRAAK

Nieuwsgierig om onze bruidscollectie en -accessoires te komen ontdekken? Spring maar binnen en kom snuisteren wanneer het jou uitkomt.

Alleen of met lief volk, kom passen wat jij passen wil. En als je op zoek bent naar wat extra advies, dan helpt onze styliste jou graag.

Onze collectie hangt voor je klaar om gepast te worden in maatjes 36-48. Helemaal overtuigd? Dan kan je je outfit dezelfde dag nog meenemen, maar we werken ook met plezier de zoom nog voor je af. Voor andere aanpassingen hebben we een paar goede adresjes die we graag met je delen.

We heten je graag welkom in de Serpentstraat 15, 9000 Gent.

We hebben niets liever dan dat je even binnen springt. Uit nieuwsgierigheid, om te kijken of er iets voor je tussenzit, of gewoon om een praatje te maken. Welkom!